Välj en sida

KÖPVILLKOR
Vi har vårt lager i vår fysiska butik, Bygallerian i Kall, vilket innebär att du kan beställa varor via webbshopen men om du vill kan du hämta dem i vår butik.
För att handla i webbshopen måste du ha fyllt 18 år.
Priserna är i svenska kronor inklusive moms.
Vi reserverar oss för att lagersaldot kanske inte stämmer om vi inte har hunnit uppdatera webbshopen. I detta fall hör vi av oss till dig.

BETALNING
Alla betalningar sker med Kortbetalning via …. eller faktura.

FRAKT OCH LEVERANSTID
Vi skickar alla beställda varorna via Posten. Paketen skickas inom 1-3 arbetsdagar. Vi ber dig kontakta oss om du önskar leverans till Norge, Finland eller Danmark.
Väljer du att hämta varorna i vår butik, ber vi dig kontakta oss för en tid som passar om inte butiken är öppen just då.
Har du inte fått någon e-post eller SMS-avisering från oss eller Post Nord inom en vecka från det att du gjorde din beställning ber vi dig kontakta oss för att få ett aviseringsnummer. Kom ihåg att fylla i e-postadress samt telefonnummer vid din beställning.

ORDERBEKRÄFTELSE
Det skickas automatiskt ut en orderbekräftelse till dig när beställningen är genomförd. Om det inte kommer någon bekräftelse ber vi dig kontakta oss på anne@madeinkall.se. Var noga med att skriva rätt meiladress.

REKLAMATIONER
Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar ut dem, men skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel produkt eller fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail anne@madeinkall.se så att vi kan rätta till felet. Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

ÅNGERRÄTT OCH BYTE
Du som kund har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen. Om du väljer att returnera är det du som kund som står för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka oanvänd och oskadad.
Skicka returen till: Bygallerian i Kall/ Wikström, Kall Kronjägaren 2, 837 93 Järpen
Glöm inte att lägga i ditt ordernummer, namn och telefonnummer i paketet så vi finner rätt kund som skall krediteras.
Mejla alltid till anne@madeinkall.se innan du returnerar något. Returvarans belopp betalas sedan tillbaka genom Billmate. Vid byte eller retur står du som kund för frakten.
Om du inte har hämtat ut ditt paket som du beställt inte av ångerrätten så tänk på att alltid hämta ut ditt paket. Därefter går det bra att returnera.

EJ UTHÄMTADE PAKET
Om du inte hämtar ut ditt beställda paket och det sänds tillbaka till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera dig 400:- för att täcka omkostnader, frakt, returfrakt och administrativa kostnader.

ÖVRIGT
Samtliga bilder i webbutiken är tagna i vår shop Bygallerian i Kall. Bilderna får inte kopieras eller lånas utan vårt godkännande. De flesta av varorna är unika med bara ett exemplar av varje.

FACEBOOK OCH INSTAGRAM
Vi finns både på Facebook https://www.facebook.com/bygallerianikall och Instagram https://www.instagram.com/bygallerianikall/ . På dessa sidor finns bilder på varor som vi har i butiken och som kanske inte ännu finns i vår webbshop. Önskar du få veta mer eller köpa något som du har hittat, vänligen kontakta oss, så hjälper vi dig.